TEST SHOOTING NR. 1. // SMOKEY

1/24/2019


  Amikor elindult a #TheGlitterGeneration, biztos voltam abban, hogy rengeteget fogunk tanulni mindannyian, és ebben - legalább ebben - nem tévedtem.
Az első anyag egy nagyon letisztult beauty fotózás keretein belül készült - itt tudjátok őket megnézni -, és mióta egyre többet foglalkozom ezekkel a képekkel, egyre inkább el tudok vonatkoztatni saját magamtól.

  Őszintén bevallom, azon kívül, hogy teret és lehetőséget adjon fiatal tehetségeknek, ez a projekt számomra is egy eszköz, amivel kitörhetek az eddig legyártott outfit postok keretei közül.
Bár eddig is igyekeztem kreatív vénát vinni az öltözködésemről szóló blogposztokba - például azzal, hogy kifejezetten lookbook-szerű editorialokkal operálok ilyenkor -, jó ideje azt érzem, nincs számomra kihívás azokban az anyagokban. 
  Mióta ezzel foglalkozunk, teljesen máshogyan tudom magam szemlélni ilyenkor. Nem azt nézem, hogy szépnek vagy vékonynak tűnök-e a képeken, vagy, hogy előnyös-e rólam a fotó. Egészen egyszerűen ez az egész nem rólam szól.

Ez arról szól, hogy elfog egy hangulat, és köré építünk egy képsorozatot.
Hogy olvasok egy verset, ami a szívemben zakatol, és ez vezeti a kezem a rajzoknál.


 A lent látható short editorial csupán egy tesztfotózás eredménye - a következő #TheGlitterGeneration fotózás sminkjét próbáltuk ki, ekkor készültek ezek a fotók.

  Végül annyira a szívemhez nőttek, hogy úgy döntöttem, megosztom őket veletek.


PHOTO CREDITS // MAPARIZSMINDEN
MAKE UP // LIZIBIRO
ART DIRECTOR & STYLING // ESZTERVIRAG


#THEGLITTERGENERATIONYou Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe