#TheGlitterGeneration

1/22/2019  Néhány hete döntöttem úgy, hogy elindítom régóta dédelgetett szerelemprojektem, a #TheGlitterGenerationt.
A #TheGlitterGeneration célja, hogy olyan feltörekvő művészeket karoljon fel, hozzon össze egymással, akiknek eddig még ismeretlen a neve, akik eddig még nem igazán kaptam lehetőséget arra, hogy bemutatkozhassanak.

  Nagyon sokan jelentkeztetek - tervezők, stylistok, sminkmesterek, néhány dolog viszont fix volt - az, hogy a képeket az általatok már ismert Szatai Judit, azaz @maparizsminden készíti majd, illetve hogy bár az első fotókhoz én állok modellt, az egészben art directorként működöm tovább.
Azt hiszem, ezzel szeretnék törleszteni a Karma felé azért a rengeteg segítségért, melyet kezdő bloggerként kaptam a nálam tapasztaltabb idősebbektől.

  Az első képsorozat Kerényi Virág kabátjában készült - a sminket Biró Aliz, azaz @lizibiro készítette, a helyszínt pedig a The Magazine Hotel szolgáltatta, akiknek ezúton is köszönjük, hogy ennyit segítettek!

  A legelső szárnypróbálgatás célja az volt, hogy valamilyen, az eddig általunk megszokottól eltérőt készítsünk, csupán a saját magunk szórakoztatására. Szerettem volna valami olyasmit, ami őszintébb, közelibb - higgyétek el, egy idő után már nagyon el lehet fáradni a blogon megszokott ready-to-wear posztoktól.

  A közelmúltban készültek új anyagok, illetve továbbra is várjuk mindenki jelentkezését, aki úgy gondolja, szeretne részt venni ebben a projektben, és hozzá is tud tenni - a jelentkezéseket a pr@meyeresztervirag.com mailcímre küldhetitek, egy néhány soros bemutatkozás és a protfóliótok társaságában.

  Reméljük, pont annyira fogjátok mindezt szeretni, ahogyan mi.#TheGlitterGeneration


MAKE UP @lizibiro
PHOTO CREDITS @maparizsminden
PEARLED COAT @viragkerenyi
ART DIRECTOR @esztervirag
You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe