THE OTHER SIDE OF VELVET // MEYER FOR VENGRU

2/26/2019


Nemrég egy nagyon izgalmas projektbe vágtam bele Tomival és Bogival, a VENGRU csapatával - hosszas tervezés után ugyanis megszületett közös kollekciónk, a MEYER for VENGRU első darabja. A leginkább markáns, mégsem tolakodó jelzővel illethető metál övtáska teljes mértékben az én anyagválasztásom, míg a típus a VENGRU egyik korábbi fazonjának újraélesztése. 

A táskát egyébként itt tudjátok megvásárolni - és ha esetleg valaki a kissé visszafogottabb verzióját szeretné, akkor sincs probléma, hiszen Tomi és Bogi nagy hangsúlyt helyez a termékeik perszonalizálására, így a táska bármely elemén változtathatsz.

A képen viselt kabáttal már találkozhattatok korábban ebben a bejegyzésemben, ahogya a Ferencz Borbála által tervezett fülbevalóval is itt

A fotókat természetesen életem szerelme, támogatóm, ösztönzőm és a filterfüggőségemből kigyógyító AF (Anonim Filterfüggők) mentorom, Szatai Judit, azaz Mapárizsminden készítette.

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe